Over mij

Ik ben Margriet Veldhuisen-Slot en ik geef inmiddels alweer 10 jaar lang met heel veel plezier en liefde Zumba-lessen. 
Mijn missie is om na iedere les iedereen met een blij, voldaan gevoel naar huis te laten gaan. Om je te laten genieten van de zonnige muziek en dans, terwijl je ongemerkt aan je conditie, fysieke- en mentale gezondheid werkt.

Dansen is altijd al mijn grote passie geweest. Ik begon op jonge leeftijd met klassiek ballet en ben daarna ook allerleid andere dansstijlen fanatiek gaan beoefenen zoals Ballroom, Latin, acrobatisch Rock & Roll in een formationteam, tapdansen en salsa.
Eind 2008 kwam ik in aanraking met Zumba en wist ik al snel dat ik hier meer mee wilde gaan doen. In mei 2009 ben gecertificeerd Zumba-Fitness instructeur geworden. Inmiddels mag ik Zumba Fitness, Zumba Gold, Zumba Toning en ZumbAtomic (Zumba voor kids) lessen geven. Daarnaast ben ik aangesloten bij het wereldwijde Zumba Instructor Network (ZIN).

Na 10 jaar, geef ik nog steeds met heel veel plezier en liefde de Zumba-lessen.
Er is een periode geweest waarin ik wegens ziekte te maken had met fysieke beperkingen. Als geen ander weet ik dus hoe fijn het kan zijn als je op je eigen tempo en op je eigen manier met de lessen mee kan doen. Ik zeg dan ook altijd: Alles mag en niets moet!
Ik vind het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in de les. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in de les. Fantastisch als je de sterren van de hemel danst en volledig tot het gaatje gaat. En ook als je beginner bent, wat meer moeite hebt met de passen of je tempo iets moet aanpassen, omdat je ergens door belemmerd wordt. Het is sowieso fantastisch dat je bezig bent met je conditie en gezondheid.

Inval-lessen en workshops

Naast mijn wekelijkse Zumba-lessen in Hoogkarspel, val ik regelmatig in voor Zumba-lessen bij andere sport- en dansscholen in de omgeving en geef ik ook workshops op bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, of tijdens trainingsdagen en special events.

met Beto Perez

Naast Zumba heb ik ook nog een andere missie…
Ik wil namelijk de gevolgen van een (echtscheiding) op kinderen zo veel mogelijk beperken, zodat kinderen van gescheiden ouders net zo gelukkig zijn als andere kinderen. 
Ik heb een coachingspraktijk waar ik ouders begeleid die uit elkaar gaan en dit in het belang van de kinderen op een goede manier willen doen. Dit blijkt ouders in de praktijk, ondanks hun goede intenties, vaak niet mee te vallen. Het geeft mij enorm veel voldoening om ouders hierbij te helpen, zodat de scheiding in het belang van de kinderen harmonieus kan verlopen. Daarbij vind ik het fantastisch om te zien dat de ouders die ik begeleid, zelf ook weer sneller een plezierig, ontspannen leven kunnen leiden. 

Ik geef ook regelmatig Zumba-lessen specifiek voor gescheiden moeders.
Wil je hier meer over weten?