Zumba Gold®

dinsdag 19.45-20.30 uur

Zumba® is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op swingende en opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek. Zumba is niet moeilijk. Je hoeft niet eerst pasjes te leren en te onthouden. Zumba is kijken en meedoen!
Zumba is in de jaren ‘90 ontstaan in Colombia en bedacht door Alberto ‘Beto’ Perez. De naam Zumba komt uit het Colombiaans, waar het staat voor “snel bewegen” en “plezier maken”.

Vind je ZumbaFitness® te intensief of heb je te maken met blessures?

Dan is ZumbaGold® echt iets voor jou!

Het Zumba Gold® programma is speciaal ontwikkeld voor beginners, actieve ouderen en andere deelnemers die wat aanpassingen nodig hebben voor een succesvolle work-out.  Zumba Gold is ontworpen om de basis bewegingen van Zumba te leren en zorgt dat dit explosieve programma makkelijk is te volgen. Zumba Gold garandeert dat je een veilige en effectieve work-out kan volgen, ongeacht je leeftijd.

Zumba Gold brengt dezelfde sfeer die Zumba juist zo leuk, anders en makkelijk te volgen maakt. Blijf actief en vitaal en houd je lichaam in conditie op de vrolijke klanken van Merengue, Salsa, Cumbia, buikdansen, Rumba, Tango, Cha Cha en andere leuke ritmes en dansen.

Zumba Gold

Ik wil mij graag inschrijven