Zumba voor gescheiden moeders

Wellicht weet je dat ik ouders begeleid die uit elkaar gaan, om hen te helpen om harmonies te scheiden, zodat de kinderen zo min mogelijk met de scheiding worden belast.
Als je gaat scheiden of (net) gescheiden bent is tijd voor jezelf, waarin je even kunt ontspannen, nog belangrijker dan anders. Net als bewegen!
Juist als je midden in een scheidingsproces zit, schiet dat er regelmatig bij in.

De gevolgen van een (echt)scheiding voor kinderen is in hoge mate afhankelijk van de manier waarop ouders met elkaar communiceren.
Hierbij is het ontzettend belangrijk dat je als ouders op een goede manier met je emoties leert omgaan.
Chronische stress zorgt ervoor dat de hersenen negatieve emoties minder goed kunnen onderdrukken. Daarnaast zorgt het ervoor dat je minder goed logisch kunt redeneren en maakt het zelfreflectie lastiger. Bewegen heeft hier juist een hele gunstige invloed op!
Laat ik naast het coachen van gescheiden ouders nou ook al jarenlang Zumba-lessen geven!
1+1=3

Ik geef dan ook met regelmaat een online Zumba-les speciaal voor gescheiden moeders, waarbij er aansluitend gelegenheid is voor het uitwisselen van ervaringen in deze bijzondere periode. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen en uiteraard geef ik je een aantal tips waarmee je aan de slag kunt.
En gescheiden vaders, die in beweging willen komen zijn natuurlijk ook welkom!

Ben jij gescheiden en is het tijd voor een MOMENT VOOR JEZELF, waarbij je lekker kunt dansen op zonnige muziek? Meld je dan vooral aan!
Na de Zumba-les is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en krijg je tips over wat je kunt doen om deze periode gemakkelijker te maken voor jezelf en de kinderen. Zodat je weer opgeladen en vol goede moed verder kunt.

Het kost je slechts €7,50
Aanmelden kan via de website. Daarna ontvang je van mij de link om deel te nemen.

Margriet Slot